Vad kan vi erbjuda dig?

Vi hjälper dig som företagare med olika typer av finansieringslösningar, nedan ser du en lista på de olika lösningarna 

Företagslån 

Qonfin AB kan erbjuda skräddarsydda företagslösningar för ekonomisk tillväxt och stabilitet. Våra företagslån är utformade för att möta dina specifika affärsbehov, oavsett om du behöver kapital för expansion, investeringar i utrustning eller hantering av kortsiktiga utmaningar. Vi förstår att varje företag är unikt, därför erbjuder vi flexibla lånevillkor och konkurrenskraftiga räntesatser. Med Qonfin AB kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner som stödjer din företagssuccess.

Fastighetslån 

Drömmer du om att äga, utveckla eller renovera fastigheter? Qonfin AB erbjuder skräddarsydda fastighetslån som gör dina visioner till verklighet. Oavsett om det handlar om bostäder, kommersiella fastigheter eller större projekt, så är vårt mål att ge dig den finansiella styrka du behöver. Vi förstår de utmaningar och möjligheter som fastighetsbranschen erbjuder, och med vårt stöd kan du ta dina fastighetsambitioner till nästa nivå. Qonfin AB - din partner för en stark och stabil fastighetsportfölj.

Byggnadskreditiv

Qonfin AB förstår att byggprojekt kräver unika finansiella lösningar. Vårt Byggnadskreditiv ger dig den flexibilitet och styrka som behövs för att ta dina byggdrömmar till verklighet. Oavsett om du planerar att bygga bostäder, kommersiella fastigheter eller utföra omfattande renoveringar, kan du lita på Qonfin AB för att stödja dina projekt. Med vårt engagemang och expertis inom byggbranschen, hjälper vi dig att möta utmaningarna och nå framgång med dina byggprojekt. Bygg med oss, bygg med förtroende, bygg med Qonfin AB.